clasele noastre

“There is no such thing as a natural puncher. Nobody is born the best. You have to practice and train to become the best.” Cus D’Amato


boxul este pentru toată lumea

construiește-ți drumul spre un corp perfect

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Box Club Arena este locul perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de box. Fie că sunteți un începător complet sau un sportiv de talie mondială, veți găsi toate instrumentele necesare pentru a vă duce abilitățile de box la nivelul următor.

Formatorii noștri știu despre luptele la cel mai înalt nivel, după ce au fost ei înșiși acolo în trecut. Înțelepciunea și cunoștințele lor vor fi neprețuite pentru oricine dorește să ia în serios boxul. Restul depinde de tine.

Desigur, te vei simți binevenit.

Boxul are reputația de a fi un club de băieți periculos, unde se aplică legile junglei. Acest lucru nu este adevărat la Box Club Arena. La cursurile noastre, veți găsi o atmosferă în care respectul, disciplina și umilința sunt insuflate în mintea fiecărui elev. Formatorii noștri sunt indivizi foarte profesioniști, grijulii, care văd boxul ca pe un mod de viață nobil, nu ca pe un trecut vicios. Veți găsi o atmosferă respectuoasă propice unei experiențe pozitive.

Da. Oferim cursuri de box personalizate pentru toate vârstele, sexele, cu orice scop aveți în vedere. Cei care doresc să se dezvolte ca artiști marțiali, vor trebui să se confrunte în cele din urmă cu un adversar și să fie loviți cu pumnul.

Pentru aceia dintre voi care doresc să se formeze, să slăbească sau să caute doar să adauge ceva entuziasm în regimul lor de fitness, nu va trebui să riscați niciodată să vă loviți. Puteți obține un corp de boxeri fără a fi nevoie să vă puneți vreodată o cască de luptă. În schimb, veți fi supus unei rutine intense de exerciții de alergare, scufundare, pumn (saci grei), sărituri și pasi, sub tutela atentă a antrenorilor noștri, pentru a obține corpul perfect ..

Avem cursuri care se desfășoară pe tot parcursul zilei, de dimineață până seara. Ar trebui să poți găsi un slot care să se potrivească nevoilor tale. Dacă descoperi că nu poți veni la fel de mult pe cât ți-ai dori în acele ore, sala noastră de sport este foarte plăcută. Va trebui să vorbiți direct cu echipa noastră, dar utilizarea facilităților noastre între orele stabilite, chiar și în weekend, este ceva ce poate fi aranjat de la caz la caz

Creșterea popularității UFC a schimbat visele multor băieți tineri din dorința de a fi următorul Mike Tyson în dorința de a fi următorul Jon Jones. Nu este nevoie să alegeți o parte. MMA face box. Boxul este MMA.

Când descompuneți MMA în părțile sale constitutive, aflați că, în centrul său, MMA este alcătuit din: Striking și Grappling. MMA este „jackul tuturor meseriilor, dar stăpânul niciunei”. Înveți cum să combini toate seturile de abilități pentru a deveni un artist marțial mortal, dar niciodată cum să stăpânești nici lovitura, nici lupta. De aceea, pentru a deveni un luptător MMA eficient, ar trebui să te antrenezi la box.

Boxerii sunt MASTERI izbitori. Această măiestrie a utilizării mâinilor ca armă este o abilitate care poate fi transferată eficient în lumea MMA. Desigur, boxul este un sport popular la nivel mondial, de aceea nu este nevoie să treceți la MMA dacă nu doriți. Cu toate acestea, posibilitatea este întotdeauna acolo.

Deveni un membru

Un preț pentru toți

Nu facem discriminări atunci când stabilim prețurile pentru serviciile noastre de box. Fie că doriți să vă condiționați corpul, să slăbiți, să învățați autoapărarea sau să deveniți un boxer profesionist, antrenorii noștri vă vor acorda aceeași atenție, la același preț.

Sunt disponibile și lecții private, care, desigur, nu sunt incluse în taxele normale de membru.

Ce mai astepti? Vizitați-ne azi!

TOATE NIVELURILE

200 RON

/lună

Unu la unu

NEGOCIABIL

/sesiune

începe boxul astăzi

"IF YOU NEVER KNOW FAILURE, YOU WILL NEVER KNOW SUCCESS"

SUGAR RAY LEONARD