Follow Us On

Misiunea Noastra

asemenea unui club de fitness și de performanță cu mai multe fațete, care este cuprins de talentele multor profesioniști cu competențe diverse, am căutat să stabilim un set de valori de bază convenite de comun acord pentru a sprijini succesul misiunii noastre generale.

acestea sunt valori pe care toți clienții noștri le vor vedea prinzând viață atunci când încep călătoria lor de formare, deoarece ca formatori suntem determinați ca în fiecare zi să obținem rezultatele pozitive pe care și le doresc toți cei care apelează la noi.

Antrenori personali

Aici intervin beneficiile folosirii unui antrenor personal. Antrenorii noștri personali se vor asigura că fiecare mișcare a fiecărui exercițiu este optimizată pentru a vă ajuta să vă atingeți întregul potențial și cel mai important ei sunt acolo pentru a vă împiedica să renunțați la jumătatea drumului.

Deci, dacă aveți obiective specifice pe care ați dori să le atingeți sau doar preferați să vă antrenați într-un cadru mai privat și mai personalizat, sesiunile noastre de antrenament personalizate sunt exact ceea ce căutați!

Clasele noastre

Pentru a garanta rezultate optime este necesar să acorzi timpul necesar fiecărui exercițiu. 

Recenzii clienti

  • Acest loc este  provocator și foarte convenabil deoarece puteți apela la cursuri într-o locație centrală din Cluj-Napoca.  Antrenorii sunt cu adevărat prietenoși și toți au propriul stil de predare. 👍 🤩

    Uana Florean
  • Am început aici în Martie anul trecut și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Am mai fost într-un loc diferit, dar nimic nu se compară cu Box Club Arena. Programul flexibil a fost extraordinar. 🔥

    Anca Ramona
  • Great! Really nice staff, kind trainers, helpful colleagues. I highly recommend

    Kamil Grzondziel

Puterea

Este imperativ ca fiecare să-și maximizeze timpul petrecut făcând exerciții pentru a garanta rezultate din angajamentul depus în atingerea fiecărui obiectiv.

Provocarile

Pentru a oferi un serviciu personalizat de box, care deblochează adevăratul potențial al fiecărui individ, astfel încât să își poată atinge obiectivele dorite.

Misiunea

Pentru a deveni cel mai recunoscut club de box din orașul Cluj-Napoca.

Orar clase

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri