Follow Us On

Înterbări frecvente

Frequently Asked Questions

Clase de box

Asemenea unui club de fitness și de performanță cu mai multe fațete, care este cuprins de talentele multor profesioniști cu competențe diverse, am căutat să stabilim un set de valori de bază convenite de comun acord pentru a sprijini succesul misiunii noastre generale.

Acestea sunt valori pe care toți clienții noștri le vor vedea prinzând viață atunci când încep călătoria lor de formare, deoarece ca formatori suntem determinați ca în fiecare zi să obținem rezultatele pozitive pe care și le doresc toți cei care apelează la noi.

Vestiare

Vestiarele sunt puse la dispoziție de către Arena Cluj, acestea sunt dotate cu baie și dușuri. Abonamentul lunar este obligatoriu și este în valoare de 45 RON.

Abonamente

Abonamentele diferă în funcție de clasele la care apelați. Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție antrenorii clubului la categoria Echipa noastră.

Detalii contact!

(+40) 0757 965 880

boxclubarena@gmail.com

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000

LOCAȚIE ÎN INCINTA ARENA CLUJ

LUN-VIN : 09.00-20.00

SAM-DUM : ÎNCHIS

CLASE DE BOX

Oferim antrenamente de box în grup cât si sesiuni private atât pentru categoria masculin cât și pentru categoria feminin.  Fii puternic și fii în formă alături de noi!